Compresor silentios medical CARAT114

3.106,99 RON 2.610,92 RON
în stoc
SKU
CARAT114

Compresor silentios medical CARAT114.

Tensiune alimentare: 220 V.

Numar scaune dentare: 1.

Volum butelie: 6 l.

Putere: 0.75 kW, 1 CP.

Presiune maxima: 8 bar.

Debit de aer aspirat: 105 l/min.

Debit de aer refulat: 62 l/min.

Cu uscator: Nu.

Ungere: Autolubrefiat (fara ulei).

Număr cilindri: 1.

Turatie: 1450 rpm.

Tip compresor: Cu roti.

Putere acustica (LwA): 80 dB.

Nivel de zgomot (la 4m): 60 dB.

Dimensiuni (L x l x H): 600 x 270 x 570 mm.

Greutate: 22 kg.

Cutie pentru transport.
Roti si maner pentru o deplasare mai usoara.

FIAC este lider în elita producătorilor de compresoare de aer. Înființată în 1977 de catre Romano Lucchi, FIAC produce o gamă largă de produse in 4 categorii principale: compresoare cu piston, compresor cu șurub, scule pneumatice, echipamente pentru tratarea aerului comprimat. FIAC activează de mulți ani pe piața internațională, caracterizată printr-o evoluție dinamică în care clientul, cu cerințele și așteptările sale, este centrul atenției.

Produsele FIAC sunt eficiente din punct de vedere al costurilor și al consumului de energie, extrem de fiabile. Unitatea principala de productie se afla in în Bologna (Italia).

In cei 40 de ani de istorie, compania a manifestat un angajament profund față de inovație și dezvoltarea produselor și, cu sprijinul unei echipe tehnice extrem de calificate, FIAC a câștigat rapid succes pe toate piețele principale din întreaga lume, devenind o companie italiană cu acoperire globală.
FIAC este primul producator mondial al unui compresor cu piston portabil (Stratos si Cosmos, in anul 1977); primul producator al unei pompe din aluminiu, primul producator al unui compresor industrial insonorizat, primul producator al unui compresor portabil fara ulei (ECU201) - si evolutia continua!

In anul 2016 Fiac si Atlas Copco si-au unit fortele si au  creat PAD (Professional Air Division), un cumul de experienta si profesionalism. Se naste astfel o companie cu o abordare profundă orientată spre detalii și cu experiență tehnologică indelungata, un nou standard fara egal pe piata producatorilor de compresoare cu piston.