Atentie! Acesta este doar un magazin online, el nu exista si in forma clasica a unui magazin. Produsele achizitionate de la www.sculemag.ro se pot ridica de la adresa specificata mai jos pe harta doar daca a fost facuta o comanda online in prealabil.
 
Termeni si conditii
 
Efectuarea unei comenzi de pe site-ul www.sculemag.ro reprezinta SI acordul dumneavoastra de a respecta termenii si conditiile de mai  jos:
1.       Informatiile furnizate de SC Marcelino Tool Shop SRL. sunt folosite numai pentru efectuarea comenzilor.
2.       Conform legilor, SC Marcelino Tool Shop SRL. nu furnizeaza datele dumneavoastra personale nimanui, nu incurajeaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clienti fara acordul explicit al acestora !
3.       Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de mail furnizata.
4.       Produsele comercializate prin intermediul www.sculemag.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului, iar in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie dupa caz. De asemenea, atat pretul cat si specificatiile tehnice nu reprezinta niciun fel de obligatie contractuala, si pot fi schimbate fara o notificare in prealabil. Fotografiile produselor au caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv !
5.       Garantia se solutioneaza la sediuI SC Marcelino Tool Shop SRL.  prezentat in pagina de contact de catre SC Marcelino Tool Shop SRL., prin repararea sau inlocuirea produsului defect. Plata transportului pentru produsele trimise in vederea solutionarii garantiei (tur-retur) se va face astfel : de la client catre SC Marcelino Tool Shop SRL., plata va fi suportata de client, iar de la SC Marcelino Tool Shop SRL. catre client, plata va fi suportata de noi.
6.       Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalizari si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea SC Marcelino Tool Shop SRL   va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care au suferit modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.
7.       Conditiile de garantie sunt in conformitate cu  O.G. 21/1992 si H.G. 394/1995. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul, impreuna cu accesoriile aferente, copiile de pe factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.
 
8.     Toate preturile produselor din magazin sunt afisate în RON, cu TVA inclus. Preturile sunt unitare si nu includ costurile de livrare, daca nu este precizat altfel.

             9.    Deşi se fac eforturi constante pentru corectitudinea informaţiilor, precizam ca pot aparea erori de operare in privinţa preturilor sau   a caracteristicilor, sau acestea pot fi schimbate fara preaviz, Cu alte cuvinte daca apar produse cu pretul 0 Ron SC Marcelino Tool Shop nu este obligat sa livreze marfa. De asemenea imaginile produselor au un caracter informativ, producatorul putand   aduce modificari culorilor sau caracteristicilor.