Trusa pentru inlocuit filetele din chiuloasa de la bujiile incandescente, TK-9473

675,92 RON 568,00 RON
în stoc
SKU
TK-9473

Trusa pentru inlocuit filetele din chiuloasa de la bujiile incandescente, TK-9473

Trusa pentru inlocuit filetele de la bujii incandescente din chiuloasa fara a fi necesar demontarea chiuloase de pe motor M8x1.0mm , M10x1.0mm , M10x1.25mm si M12x1.25mm.

Aceasta trusa a fost conceputa pentru a inlocui filetele deteriórate pentru bujii incandescente din interiorul chiuloasei fara a fi necesar dezmontarea chiuloasei de pe motor.Se utilizeaza un opturator identic ca si varful bujiei care impiedica
patrunderea spanului de la taierea filetului in interiorul camerei de ardere.Tarodul detine un orificiu central si cu ajutorul unui ax infiletat in opturatorul introdus filetul va fi perfect simetric cu orificiul original al bujiei incandescente.
Pentru siguranta si precautie de a nu patrunde pilitura de metal in camera de ardere recomandam curatarea orificiului cu aer
comprimat si racordarea unei retele de aer comprimat la orificiul injectorului la care executam operatia de schimbare afiletului .
Trusa este compatibila cu majoritatea bujiilor incandescente existente si filetele sunt disponibile ca si consumabile in set de 5 bucati.
-tarozi si filetele sunt considerate consumabile si le detinem la bucata/set.